• +36 20 379 1870
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

EyeMobile

Az EyeMobile segítségével kézhasználat nélkül teljes hozzáférésünk lehet Windows 8 Pro tabletekhez. Tekintetünkkel kényelmesen tudunk navigálni, internetezni, zenét hallgatni, e-bookot olvasni, közösségi oldalakat és applikációkat használni.
A Tobii EyeMobile egy Tobii PCEye Go szemkövetőből, egy sokoldalú állványból és egy választott Windows 8 Pro tabletből áll. A tablet élvezetes használatához csupán a tekintetünkre van szükség.

Innovatív felhasználói élmény- érintés a tekintettel

A Tobii Gaze Selection programmal csak a szemünkre van szükségünk és könnyedén kihasználhatjuk a Windows 8 minden adottságát.

Switch és érintő képernyős használatra is van lehetőség

A Tobii Gaze Selection-t switch-el is használhatjuk, ha még gyorsabb élményre vágyunk. Továbbá érintő- és egérhasználatra is lehetőségünk van, hogy a a terapeuták vagy a gondozók is könnyen és gyorsan kommunikáljanak vagy segítsenek.

Kreativitás, munka, kikapcsolódás és még sok más

A Gaze Selection és a Windows 8 több százezer alkalmazáshoz nyújt hozzáférést; szórakozhatunk, kikapcsolódhatunk, tanulhatunk. Youtube, Facebook, Twitter, Microsoft Office, hogy csak párat említsünk a számtalan kedvencünk közül.

Szemvezérlés menet közben

A Tobii EyeMobile-t kifejezetten úgy tervezték, hogy bárhová könnyű legyen magunkkal vinni. A sokoldalú állvánnyal egy pillanat alatt az asztalra állíthatjuk, kerekesszékre szerelhetjük vagy bármilyen átmeneti helyre illeszthetjük. Bárhol használhatjuk, ágyban, a vacsora asztalnál, autóban, fürdőszobában és az utcán is.

Saját igényeinkre szabható

Az EyeMobile keret szinte minden Windows 8 Pro tablettel kompatibilis (lásd a részletek fülnél a követelményeket). Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a számunkra legideálisabb tabletet válasszuk. Ha egy idő után elavultnak érezzük a tabletet vagy meghibásodik, akkor az EyeMobile keret és a Tobii PCEye Go szemkövető új tablettel tovább használható.

A rugalmas Eye Tracker

A Tobii PCEye Go egy rendkívül egyszerűen használható szemvezérlő készülék (eye tracker), csak egy USB kábelt kell a tabletünkbe illesztenünk. De ugyanígy használhatjuk az asztali számítógépünkön vagy a laptopunkon is.

Vagány külső

A Tobii nagy hangsúlyt fektetett a vagány, modern külső megtervezésére. Így lett az EyeMobile formájában kicsi, de funkciókban gazdag.

Két színben

Az EyeMobile fekete és ezüst színben választható. Ízlés szerint választhatjuk a teljesen feketét vagy az ezüstöt fekete fogantyúval.

Útközben is online

Egy wifi/3G/4G tablettel útközben is bármikor internetezhetünk csak szemünket használva.

Választható tablet

Az EyeMobile keret és a PCEye Go nagyfokú szabadságot ad az ideális tablet kiválasztáshoz. A Tobii a Dell Latitude 10-et vagy a Microsoft Surface Pro-t javasolja, ezeket alapos teszteknek vetették alá és maximálisan kompatibilitást biztosítanak.

Automata telepítés

Az EyeMobile automatikusan a megfelelő kijelző méret konfigurációval telepíthető az alábbi tabletekre: Dell Latitude 10, Microsoft Surface Pro, Lenovo ThinkPad Tablet 2 és Samsung A TIV Smart PC 500T, ezzel is megkönnyítve és gyorsítva a használatot.
Számos egyéb tablettel is kompatibilis, ezeknél manuális konfigurációra van szükség a telepítéshez, azonban a Tobii konfigurációs kezelési útmutatóval ez egyszerűen elvégezhető.

Egyénre szabott megoldások

A Tobii EyeMobile többféle csomag összeállításban választható:
EyeMobile keret és PCEye Go szemkövető
EyeMobile keret és PcEye Go szemkövető Dell Latitude tablettel
Tobii Communicator
Teljes Sono Suite csomag

Az EyeMobile fejlesztése során a Tobii szorosan együttműködött a Dell csapatával, így egy plusz, Dell Pro szervizszolgáltatást is tudunk ajánlani.

Az EyeMobile keretbe illeszthető tabletek paraméterei

Szélesség 190-300 mm
Magasság 162-195 mm
Mélység 9.5-14 mm

Az EyeMobile kizárólag Windows PRO tabletekkel kompatibilis.