• +36 20 379 1870
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

Környezetirányítás

 A mindennapi önállóság része a környezetünkben található tárgyak irányítása, úgy, mint például a lámpák fel- és le, vagy a televízió, rádió ki- és bekapcsolása. 

participation box1

Bármilyen elektronikai készüléket bedughatunk a BJoy átalakítóval a konnektrorba és onnantól kezdve a switch nyomógombunkkal tudjuk azt ki-be kapcsolni.

Bővebb információ
BJOY Control 1

Nemcsak infavörös technológiával működő elektronikai eszközöket (mint általában a távirányítóval irányítható eszközök) működtethetjük, hanem akár az ajtókat, lámpákat, ágyakat, beteg emelőt, függönyt és riasztót is.

Bővebb információ
telefonoseler

A telefonkagyló felemelése és tárcsázás nélkül egyszerűen telefonálhatunk a kedvenc switch nyomógombunk segítségével.

Bővebb információ
BJOY Enabler socket

A Bjoy konnektroba helyezhető készülékébe bármilyen elektronikai háztartásinkban lévő eszközt csatlakoztathatunk, és egy switch nyomógomb kapcsolóval ki- bekapcsolhatjuk azt.

Bővebb információ
alarm1

A Bjoy Enabler Alarm segítségével azonnali hangjelzést tudunk adni, ami a családunk vagy ápolónk számára egyértelmű segítségkérést jelent. Jelzés esetén csak a swicth nyomógombot kell megnyomnunk és a konnektorban lévő adapter már riaszt is.

Bővebb információ
BJOY Control 6

A Bjoy Control 6 segítségével irányíthatjuk az otthonunkban az ajtókat, beteg emelőt, tv-t, zene lejátszót, klímát és lámpákat.

Bővebb információ
BJOY Toy Box 1

A Toy Box segítségével egyszerre 4 különböző swicth játékot irányíthatunk, be-ki kapcsolhatjuk azokat.

Bővebb információ