• +36 20 379 1870
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

PCEye Explore

A PCEye Explore egy belépő szintű periferiás szemvezérelt eszköz, ami játékosan tanítja a még tapasztalatlan felhasználót a szemvezérlésre, miközben felkészíti az AAK eszközök használatára.

Számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva a PCEye Explore segítségével a tekintetünkkel bal klikkelhetünk és irányíthatjuk az egér mozgását. Több ezer szoftver és online felület áll rendelkezésünkre, hogy ezzel a technikával fessünk, rajzoljunk, zenéljünk, játsszunk és mindeközben elsajátítsuk az összetettebb kommunikációhoz szükséges készségeket.

Nincs rontási lehetőség

A rendszer az ok-okozati összefüggésre tanít, megtapasztalhatjuk, mi történik, ha a kijelzőre nézünk. A játékos tanulás ezen formájának lényege, hogy nem ronthatunk.

A felhasználó reakciójának követése

A szemvezérelt kurzor mozgását folyamatosan látjuk, így lehetőségünk van nyomon követni, hogy a felhasználó figyelemmel kíséri-e, amit mondunk vagy kérünk.

Egyszerű beállítási felület

Miután telepítettük a PCEye Exlopre-t a vezérlő panelben a következő beállításokat találjuk: szemkövetés szüneteltetése, kurzor elrejtése, bal klikk funkció bekapcsolása, beállítások.
Továbbá egy diszkrét ablak a kijelzőn megmutatja, hogy a felhasználó megfelelően helyezkedik-e el a monitor előtt.

Több felhasználó

A készülék különböző felhasználó között könnyen konfigurálható és áthelyezhető különböző számítógépekre és laptopokra, csoportos környezetben kiválthatja vagy kiegészítheti a switch használatot.