• +36 70 315 6924
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

A Egy különleges hangszer mindenki számára!
A Skoog-hoz nem szükséges semmilyen zenei előképzettség, használata nagyon sokoldalú és könnyű, nyomhatjuk, csavarhatjuk, üthetjük, simíthatjuk. Kézzel, arccal és egyéb testrészekkel is játszhatunk rajta, méghozzá bármilyen általunk választott hangszer hangját megszólaltathatjuk!
A Skoog remekül alkalmas zeneterápiára, egyéni és csoportos foglalkozásokra, arra hogy sérülteket a zene erejével összehozzon egészségesekkel.
A Skoog egy vezeték nélküli bluetooth-tal működő szivacs kocka, aminek öt oldalára az általunk választott hangszer kiválasztott hangjait állíthatjuk be. Skoog-ra komponált nemzetközi slágerek kottái elérhetők nálunk.
A Skoog szórakoztatóan, motiválttá téve támogatja a fejlesztést, ösztönöz a zenélésre, a reagálásra, segít a zenélésben használt testrészeink megmozgatásában.
Beüzelemése rendkívül egyszerű, csatlakoztatjuk Windows vagy MAC rendszerű számítógépünkhöz vagy telefonunkhoz, iPadünkhöz és már választhatunk is hangszert magunknak.
A felvételek rögzíthetők, továbbá lehetőségünk van zenei aláfestést is választani a szóló szólamaink alá.
A Skoog összeköt, tökéletes improvizációs eszköz, szinte bármilyen sérülés esetén használható, hiszen a minimális érintéstől a durva csapkodásra is reagál az eszköz.

Ára: bruttó 65 670 Ft + szállítási költség

 

Kieran és a Skoog

Kieran súlyosan halmozottan sérült, vak kisfiú. A Skoog segítségével szabadon improvizálhat és bekapcsolódhat a többi zenészhez a saját módján.

Sam és a Skoog

Sam 17 éves, autizmussal él és súlyos kommunikációs nehézségei vannak. Énekelni azonban hamarabb megtanult, mint beszélni és a zene továbbra is meghatározó kifejezési eszköz a számára.