• +36 70 315 6924
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

Tobii M- széria

A Tobii M-8 egy könnyen hordozható szöveg és szimbólum alapú kommunikációs készülék, amelyet írástudók és írástudatlanok is használhatnak. Olyanoknak ajánljunk, akik megbízható kézmozgással rendelkeznek, például Down-kór, korai ALS, celebrális parézis, sztrók/afázia esetén.

A Tobii M-8 számos kommunikációs módszert kínál, használhatjuk beszédgeneráló készülékként vagy email írásra, chatelésre. Szavakkal és szimbólumokkal egyaránt egybefüggő beszéd és szöveg alkotható.
A készülék rendkívül sokoldalú és nagyon strapabíró, amit otthon, útközben, a munkában, bárhol és bármikor használhatunk.
Elsősorban érintés alapú bevitelre tervezték, de switch és scan módszerekkel is használható. A Tobii M-széria csúcsminőségű technológia modern külsővel, amit egyszerű használni, kiváló hangminőségével bárhol hallathatjuk a hangunkat.

Bárhol, bármikor

Az M-széria könnyű, kompakt, egyszerűen hordozható. A 8” átmérőjű élénk kijelző tisztán olvasható bel-és kültéren egyaránt, használható játszótéren, iskolába menet, vagy egy kényelmes séta alkalmával a parkban.
A tok igazi strapás hétköznapokhoz van tervezve, ellenálló vízzel és ütéssel szemben is. Nemcsak véd, de egyszerűen hordozható. Nyakba akasztható pánttal és asztali támasszal is rendelkezik, hogy bármikor útközben is a lehető legegyszerűbben kommunikálhassunk.
Az M-8 erős akkumulátorának köszönhetően 10 órás folyamatos beszédre képes, egész napos használatot biztosít otthoni, munka vagy iskolai környezetben.

AAK-ra tervezve

Alternatív és augmentatív kommunikációt alkalmazóknak az M-széria gyors, tiszta és precíz önkifejezést biztosít.

Az érzékeny kijelzőt a különböző billentyűkerettel rendkívül praktikus használni. A könnyű BPA mentes műanyagot nagyon egyszerűen a kijelzőre lehet illeszteni. A billentyűkeret megakadályozza, hogy véletlenül kilépjünk a kommunikációs programból vagy félbeszakítsuk a beszédünket.
Azoknak a felhasználóknak is ideális, akik a swich vagy scan megoldást preferálják az érintőképernyővel szemben.