• +36 20 379 1870
  • info@kapcsol-at.hu
.

Search Courses

Tobii T- széria

A T- széria 2 különböző méretben kapható tablet, kifejezetten augmentatív kommunikációra fejlesztve, saját integrált szoftverrel.

T10– A kicsi

A csak 850g-ot nyomó 2 cm vastag készülék a maga kategóriájában a legkisebb. Vihetjük a hátizsákunkban, a a vállunkra akaszthatjuk, útközben is mindig a kezünk ügyében lehet. Az első kifejezetten beszédképzési célra fejlesztett tablet.

T15– A nagy

A 15,4” kijelzőjű 2 kg-os készülék akkor ideális, ha a fizikai képességeink miatt nagyobb szimbólumokra van szükségünk. A T15 is könnyedén szállítható és rögzíthető. A legnagyobb kifejezetten beszédképzési célra tervezett tablet.

Igény szerinti hozzáférés

Többféle beviteli mód közül választhatunk, legyen az közvetlen beszéd, scan vagy fejegér. A beépített switch portok és az infrared technológia (T15) segítségével könnyedén kiválaszthatjuk a kívánatos beviteli módot és máris kommunikálhatuk és irányíthatjuk a környezetünkben lévő IR készülékeket (TV, DVD, lámpák, játékok).

Compass 2.0

A Compass 2.0 kifejezetten a T-szériára fejlesztett rendkívül erős kommunikációs szoftver.

Online segédlet

A myDynavox.com oldalon könnyedén személyre szabhatjuk a szoftverünket, továbbá a családunk, gondozónk, terapeutánk is ránk szabott segédleteket készíthet.