• +36 70 315 6924
  • info@kapcsol-at.hu
.

Rólunk

Önállóan a közösségben

Célunk olyan támogató technológiák megismertetése és elérhetőbbé tétele Magyarországon, amelyek segítséget nyújtanak olyan legtöbbünknek természetes mindennapi tevékenységek elvégzésében mint a beszéd, szociális interakció, szórakozás vagy a munkavégzés. Gyermekek és felnőttek egyaránt eleshetnek ezek lehetőségétől, fejlődési rendellenességek vagy különböző, például idegrendszeri betegségek, sérülések miatt.

Profilunk olyan eszközök forgalmazása, amelyek elsősorban a kommunikációt segítik; hisszük, hogy ezen alapvető képesség visszaadásával vagy segítésével javíthatók az egyén képességei, illetve sok szempontból vissza kaphatja önállóságát is. Olyan hétköznapi kommunikációs csatornákat teszünk lehetővé, mint a párbeszéd, a tanulás, az internet elérés, emailezés, telefonálás, játék, zene és önkifejezés.

Termékeink között nagy hangsúlyt kapnak a Tobii Dynavox kommunikációs termékei, amelyek világ szinten a legelterjedtebb AAK eszközök. Ezek mellett egyéb asszisztív technológiákat is forgalmazunk, igény esetén egyszeri, speciális esetekben is.